Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 1More Aero fülhallgató. Az in-ear típusú fülesek elég hosszú szárral rendelkeznek, ami jót tesz a telefonbeszélgetések minőségének. A zenehallgatás is élmény vele, hiszen a hozzá tartozó applikációban mindent testre lehet szabni az EQ-tól, az érintős vezérlésig.
A repertoár része az ANC, ami a 1More saját fejlesztésű, QuietMax technológiáján alapul, és kapott transparency módot is, hogy az utcán sétálva halljátok a közeledő autókat. Egyszerre két eszközhöz tud egyidőben csatlakozni, megállítja a zenét, ha kiveszitek a fületekből és még spatial audio képességet is kapott.
Egy töltéssel 7 órát bír kikapcsolt ANC-vel, amit a töltőbölcső további 28 órával tol ki. Itt a rugós fedél alatt bújnak meg a fülesek, amik a szokásos réz érintkezőkön keresztül csatlakoznak hozzá, de ami a legjobb benne, hogy a Type-C portos töltésen kívül vezeték nélkül tölthetitek a tokot. Az ára 200 lej, csere nem érdekel semmire.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.09.28
Megtekintve1 alkalommal
Azonosító#885305

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőHuni
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése