Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

⏰ ÁRKEDVEZMÉNY!!! - most csak 124.900 euró!

Szeretettel ajánljuk figyelmébe ezt a családi házat
Székelyudvarhelyen, a II. Rákóczi Ferenc utcában a Hargita Bussiness Centerrel (HBC) szemben Az idei évben az utca teljes felújításon esett át, új járdával és biciklisávval gazdagodott, ami még vonzóbbá teszi ezt a csendes, családbarát környéket.

⏰ Az ingatlan 555 négyzetméteres telken fekszik, amelyen egy 82 négyzetméteres, beton alapra épült téglaház áll, cserépfedéssel.
A magasföldszinti részen két tágas szoba, egy praktikus konyha, kamra, fürdőszoba, valamint egy kényelmes bejárat+előszoba található, melyek mind kényelmes otthont biztosítanak. Az alagsorban pedig egy kis nyárikonyha és fürdőszoba kapott helyet, továbbá egy száraz földpince, amely ideális tárolóhely lehet.

A ház minden szükséges közműre csatlakoztatva van: víz, villany, szennyvíz és gáz is elérhető. A fűtésről saját gázkazán gondoskodik, de alternatívaként fával is lehet fűteni, így igazán rugalmas megoldást kínálva a téli hónapokra.

A telken három melléképület is található: egy tágas, háromszintes garázs (33 nm alapterület), amelynek felső szintjei önálló lakásként is használhatóak, így vendégek fogadására is kiválóan alkalmasak. Emellett egy 27 négyzetméteres fatartó és egy 18 négyzetméteres tároló is rendelkezésre áll.

Ez az ingatlan különösen gyerekes családok számára ideális, mivel a város legtöbb iskolája könnyedén megközelíthető a bicikliúton. Az ingatlan telekkönyvileg rendezett, frissen aktualizált telekkönyve van, és jelzálogmentes.

☎️ Érdeklődni, megtekintést egyeztetni és ajánlatot tenni a következő telefonszámon lehet: 0744-211.212.

⏰ Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Legyen Ön az új tulajdonosa ennek a székelyudvarhelyi szimpatikus otthonnak!

Ne habozzon, hívjon most!

Információk a hirdetésről

Ár124 900 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.08.17
Megtekintve271 alkalommal
Azonosító#880375

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBencze Andy
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése