Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Ditró központjában 143 nm-es 4 szoba, konyha, fürdőszoba, kamrával rendelkező ház 7,2 ár szép gondozott, gyümölcsfás kerttel, egy garázzsal, fásszínnel és egy kővel kirakott rendes kúttal.
A három bejáratú ház gondozott, beépíthető tetőtérrel (ahol egy 9 nm-es szoba kialakításra került), nagyon jó cserépkályhákkal és kéménnyel rendelkezik. Szépen, boltívekkel kirakott pince van az egész ház alatt.
A ház terméskő alapra vörös téglából épült, vastag fala van, a belső falak a kéményen kívül, ami a ház közepén van, mozgathatók. A házban álmennyezet került kialakításra, ami bármikor eltávolítható.
A ház a központon van, az útról a bejárat széles kapun lehetséges. A lokáció miatt az ingatlan ideális szolgáltató egységként (üzletek, orvosi rendelők, fitness-terem, szépségstúdió stb.) és természetesen családi házként is. A három fázis be van vezetve.
Irányára 65.000 euró. Érdeklődni lehet 0746365598 telefonszámon.

Információk a hirdetésről

Ár65 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.09.07
Megtekintve18 alkalommal
Azonosító#874808

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőGyergyó
TelepülésDitró / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése