Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

‼️Eladó kúria jellegű családi házunk Székelykeresztúron! ‼️ Dédszülők építették, ez idáig mindíg a család tulajdonát képezte ennek okán gondját is volt viselve, sosem volt lakatlan.
Cím: Székelykeresztúr, Timafalvi utca 85. Szám.
Ház:
Repedés és szakadás mentes falak találhatók, száraz és ép tetőzet. Az alapban nincs beázás az épület kiváló strukturális állapotban van. A ház falainak vastagsága 40cm. Teljes mértékben gyári piros téglából épűlt, fa szerkezet nincs csak a tetőzetben és az egész beton alapon nyugszik. A ház 96 négyzetméter hasznos lakofelületű! (Bármikor bővithető vagy átalakítható)?
Gazdasági épület:
Az udvarban gazdasági épület is található (csűr), ami szintén teljesen ép állapotban van. Cserepei gyönyőrű szépek, törés mentesek, tetőzet teljesen korhadás mentes és szintén beton alapra épűlt az egész épület. (Két fallal bármikor egy csodálatos és masszív házzá lehet átalakítani)
A fal vastagsága 35 cm. A gazdasági épület 92 négyzetméter hasznos lakofeületű, de természetesen egy emelettel vagy manzárdal tovább bővíthető. Jelenleg a bal szárny műhelynek van kialakítva.
A terület nagysága több mint 11 ár!
Ezen kívűl az udvarban található fából épített garázs, fa tároló épület és szerszám tároló épület.
Található még egy szép gyümölcsös kert amit évről évre kertész szokott szépítgetni és ápolni.
A benne található fák listája: alma, körte, barack, cseresznye, dió, meggy, szilva, málna bokor, szőlő stb.
Az udvar nagy és tágas, széles vas kapu bejárattal. A szomszédok jó emberek és csendesek! Ennek okán és amiatt is, hogy szomszédok maradunk a leendő új tulajdonossal, fenttartjuk a jogot, hogy megválogatjuk a vásárolni szándékozókat!
Ha egy igazi otthonra vágysz, olyan adottságokkal amik keresztúron nem sok telken adatik meg és a város egyik csendes és nyugodt zónájában szeretnél élni ne habozz keresni.
✅️ Tiszta telekkönyv van, azonnal átírható az ingatlan! Érdeklődni hétköznapokon illetve hétvégéken a Timafalvi (Relax) bárban lehet vagy telefon.

Információk a hirdetésről

Ár139 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.06.25
Megtekintve25 alkalommal
Azonosító#877010

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelykeresztúr / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése