Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 2 szobás tömbházlakás Csíkszeredában a Temesvári sugárúton.
A lakás hasznos felülete 49,87 m2 és egy négy emeletes tömbház második emeletén található, csendes, zöld környezet veszi körül.
A tömbház közelében minden megtalálható ami a hétköznapokban szükségesek: bevásárlóközpontok (Kaufland, Merkur, Dedeman) bölcsőde, napközi, iskola, templom, gyógyszertár stb.
A lakás tartalmaz: 2 szoba, konyha, kamra, 1 fürdőszoba, előtér, beépített tágas erkély. Saját központi fűtéssel, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, szigetelt tömbház.
Ára: 89.000 EUR
Ha személyesen is megnéznéd az ingatlant vagy esetleg további részletekről kérdeznél, hívj vagy keress bizalommal a következő elérhetőségek valamelyikén:

De vânzare în Miercurea Ciuc, B-dul Timișoarei un apartament cu două camere.
- Suprafața utilă: 49,87 mp
- Etaj: 2 din 4
- Preț: 89.000 Eur
- Telefon: (0746) 358 115, (0740) 398745
Apartamentul este compus din: 2 camere, bucătărie, cămară, baie, hol, balcon închis spațios. Are centrală proprie, ferestre termopan, bloc izolat termic.
În apropierea apartamentului se află supermarketuri și magazine, zone verzi, cresă, grădiniță, școală, biserică,  farmacii etc.

Információk a hirdetésről

Ár89 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.10.06
Megtekintve13 alkalommal
Azonosító#888725

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőLakó Csaba
TelepülésMiercurea-ciuc / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése